Boek je Boek!

Misschien is het niet voor iedereen nieuws……
Maar wist u, weten jullie dat je bij de bieb gratis een jeugdpas aan kunt vragen ? ( dat kun je dus bij elke bieb in Reimerswaal regelen )
Dan kun je alles lenen , zoals dat vroeger in de bibloservice bus ging. Even via internet bestellen en het ligt eens per week in de Putter klaar.
Handig toch ?


Toen de biblioservicebus verdween, en wij de dorpswinkel openden, hebben we beloofd – zo mogelijk – de functie van de bibliotheek op te nemen in de Putter.

Ongetwijfeld weet u dat overal in het land op bibliotheken bezuinigd moet worden. Ook in Reimerswaal is dit zo. De gemeente zal dit jaar wel een besluit nemen over het al dan niet sluiten van de vestigingen in de verschillende kernen.

Stichting de Putter heeft nu zelf een overeenkomst met de bibliotheek afgesloten en we hebben daarvoor de steun van de afdeling onderwijs en welzijn van de gemeente.

Wat betekent dat voor u :

– Er staan 75 boeken, voor volwassenen en een deel daarvan voor kinderen ,waarvan er 50 om de twee maanden worden gewisseld, voor u klaar. Die kunt u op de openingstijden gratis komen halen. Dat geldt in ieder geval voor het komende jaar. We gaan er vanuit dat u zelf noteert welk boek u leent en er goed voor zorgt. ( Elk boek wat kwijt raakt moeten wij vergoeden ) U kunt ook aangeven wanneer u behoefte heeft aan een bepaald soort boeken, dan kunnen we dat bij een volgende bestelling aanpassen.

– Wanneer u lid bent van de bibliotheek Oosterschelde , kunt u via internet boeken bestellen. Die worden elke week bezorgd in de Putter , vanaf vrijdagmorgen zijn ze voor u beschikbaar.
Ook de kinderen kunnen hier gebruik van maken.
U leest hierover meer in de bijgevoegde ‘Boek je Boek‘
Klik hier voor de flyer Boek je Boek!

Het startmoment van deze service was maandag 2 juni. Vanaf nu bent u iedere dag welkom! Voor de openingstijden, kijk bij contact.

Wij hopen u graag te ontmoeten !
Alle medewerkers en bestuur van de Putter

DSC00492