Nieuws van De Putter

 

Geplaatst: 25-08-2018


Bezoek Burgemeester

Op 21 december bracht burgmeester , mevrouw José van Egmond een bezoek aan de Putter . Het was informatief en bijzonder gezellig .Tijdens de koffiepauze was er veel tijd voor onze cliënt – medewerkers , die van alles konden vragen . Vooral Jolanda zat op de praatstoel . Die wilde het naadje van de kous weten over ontwikkelingen in Kruinigen en Yerseke. Volgens de burgemeester kon zij zo de politiek in !

Geplaatst: 21-12-2017


Reimerswol bij De Putter!

Op 7 juni waren de breidames van Reimerswol te gast, namens de gemeente kon ‘De Putter’ hen verwennen met koffie, thee appelgebak en een attentie tot slot. Tussendoor werd er hard gebreid en gezellig gepraat!

Reimerswol 1

Reimerswol 2

Geplaatst: 12-06-2017


Putternieuws – mei 2017

Klik hier om het pdf-bestand met nieuws te lezen.


Kijkje bij de nieuwe aanbouw

We pasten er niet meer in, niet achter het aanrecht en niet in de koffiehoek. Onze materialen en voorraad puilden uit.

Dat is nu voorbij! Dank zij weer een trouwe groep vrijwilligers is de aanbouw nu gereed.
Voor de cliënten, begeleiders en vaste groep vrijwilliger-taartbaksters is er nu een goed uitgeruste werkruimte.
Het nieuwe magazijn is overzichtelijk en ordelijk.
De oven – een mooi resultaat van de oliebollenactie- is al in gebruik. Er moesten nog wat randjes gekit in de ruimte, maar niemand kon meer wachten !

Wij eigenlijk ook niet om u een kijkje te gunnen.
Dat kan: van 13 tot en met 17 maart a.s. is iedereen welkom. We zullen zorgen voor voldoende koffie en thee, want die is gratis voor u. En de taart zal er zijn voor een feestelijk klein prijsje.
En voor de kinderen een verrassing.

Ook op 15 maart bent u welkom uiteraard! Dan wordt de aanbouw gebruikt als stembureau. U kunt zelf wel zien of de koffiehoek dan vol zit; daarna zijn er nog twee dagen. ( zonder stemhokjes, wel met zit-plek )

De winkel is niet verbouwd. Maar net als voorheen zorgt u, door daar producten te kopen, voor een zinvolle dagbesteding ten behoeve van onze cliënten. Daar bent u op de gebruikelijke tijden – na uw koffie – vanzelfsprekend welkom.

Nieuwe opslagruimte Nieuwe werkplek

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

Geplaatst: 06-03-2017


Lunch verzorgd voor de gasten

Op 30 januari 2017 hadden we bezoek van ambtenaren van de Gemeente Borssele. Het bezoek vond plaats in het kader van een bredere oriëntatie die ochtend over sociale teams en het beleid van de gemeente Reimerswaal.

Cliënten hebben, samen met de medewerkers, de lunch verzorgd voor 15 gasten. Geen “poetsochtend” dit keer, maar ruimte voor een hartelijke ontmoeting en uitwisseling van ervaringen.

Lunch voor ambtenaren Gemeente Borssele1 Lunch voor ambtenaren Gemeente Borssele2 Lunch voor ambtenaren Gemeente Borssele3

Geplaatst: 31-01-2017


Web Analytics